НФСБ продължава дарителската си кампания
От партията на Валери Симеонов активно подпомагат по места болници и медици
27.03.2020г.

Дарителската кампания, която народните представители на НФСБ подеха, закупувайки респираторен апарат - продължава. От партията на Валери Симеонов активно подпомагат по места болници и медици.

Заместник-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова дари лични средства в размер на 5 хил.лв. за закупуване на защитни облекла за Инфекциозна болница в София.

В Стара Загора - областният управител Гергана Микова закупи и дари 150 предпазни медицински шлема за медици от здравните заведения и Онкологията в града.

В Смолян - заместник-областният управител Владимир Гърбелов предостави на болницата 150 предпазни шлема.

В Бургас – народният представител Христиан Митев и общинските съветници Милен Ненчев и Боян Дяков също подпомогнаха с лично дарение УМБАЛ „Бургас“. Със средствата ще бъдат закупени предпазни средства за медиците.

Във Видин – народният представител Росен Живков предостави на местната болница 200 предпазни медицински шлема.

В Асеновград – общинският съветник от НФСБ Милко Милков осигури като лично дарение за болницата в града 150 предпазни медицински шлема.

В Троян – общинският съветник от НФСБ Николай Тодоров също дари предпазно медицинско оборудване за местното здравно заведение.

За болниците в Карлово, Първомай и за Онкологичната болница в София - народният представител Борис Ячев закупи и дари 200 предпазни медицински шлема.